Monthly Archives: јануари 2013

Каде се усвоените локални буџети?

Познатата пракса на буџетската нетранспарентност на македонските општини продолжува. Иако поминаа веќе две недели од новата 2013 година, најголемиот дел од општините ги немаат објавено усвоените буџети за оваа година на своите веб страни. Веројатно по примерот на централната власт, … Continue reading

Posted in Актуелности | Leave a comment