Monthly Archives: февруари 2013

Буџетските податоци од општина Центар достапни преку Фискален монитор

Општина Центар е шеснаесеттата општина која ја вклучуваме во буџетското мониторирање преку веб страната на Фискален монитор. Со тоа ја исправаме неправдата кон оваа општина, која иако е 16-та во Македонија по големина на население со 45.412 жители според последниот … Continue reading

Posted in Актуелности | Leave a comment