Category Archives: Други општини

Општина Центар ќе позајми 3 милиони евра за нова катна гаража

Општина Центар планира да земе заем во висина од 3 милиони евра кој ќе го троши за катна гаража кај „Нова Македонија“. Со тоа, задолжувањето на општинарите кај банките ќе стаса до 5,5 милиони евра. Неодамна, за истата намена, за … Continue reading

Posted in Актуелности, Други општини | Leave a comment