65.000 евра за уште една фонтана во Аеродром

Аеродром доби уште една фонтана, во зеленилото меѓу кулите на улицата Бојмија.
Фонтаната е кружна и на нивоа, а за нејзина изработка се потрошени 4 милиони денари, односно 65.000 евра, пари од буџетот на Општина Аеродром.
Од локалната власт информираат дека изградбата на фонтаната е на барање на жителите во околните згради.

Извор: Плус Инфо, 28.07.2012

 

Be Sociable, Share!
    This entry was posted in Актуелности. Bookmark the permalink.

    Comments are closed.